kolmapäev, 2. detsember 2009

Dissemba'

Jõulud on ooviõsli lähenemas. eile hommikul oli mul päkapikk suus! järgnevatel nädalatel hakatakse asja üles kruvima, tulemas on kohati hüsteeriline ringi jooksmine ja asjade ostmine, seda kõike muidugi selleks, et on rahu ja vaikuse ja soojade tunnete aeg! üsna varsti avatakse ka pudelid ning kusagil 3. jaanuari paiku hakatakse mõtlema, et mis kurat nüüd vahepeal jälle juhtus... mitte et ma mingi nostradamus oleksin, aga ma olen juba veits elanud siin riigis.

Hetkel passin kodus ja proovin kooli jaoks üht analüüsi kirjutada. Hommikul Melkker saatis uuemaid biite ja edasiarendatud demosid uue plaadi lugudest, asjad igatahes liiguvad... Ja kuna praegu on mingi imelik tunne, kurk veidi valus ja olek kergelt uimane, siis ei luba ma endal ka välja minna - tulemas ikkagi kõrge lennuga weekend:


Üritustesari Leyal Nyte, mis Rakvere skene trumpürituseks kujunenud, tähistab järjekorras 50. pidu ühe suure ... peoga! Nagu plakatilt selgub, saab näha nii umbes kõiki Lejal Genesi alt oma helisid väljastanud artiste (neid pole vähe), nende seas muidugi ka Öökülma! Lisaks tasuks kaasa võtta rohkem, kui vaid joogiraha - kõik Lejali plaadid, mis seni lattu seisma jäänud, võib endale lunastada vaid 50 eeguse tükihinnaga! Ja muidugi kuuleb terve õhtu vältel muu muusika sees Rakvere saundi läbi aegade! kui ei kõla hästi, siis mine arstile.

Laupäeval aga esitan Kadrina raamatukogus räpitekste luulevormis, ehk siis ilma biidita. Sedasama teevad peale minu veel Wst, Kaarel Rundu (Rapresent), Vesikas ja mitteräpivaidpärisluule tekste lisab Helena Läks. Vaba lava on ka! ja ropendada võib ka, selle kinnituseks üks klipp ühest eelmisest üritusest samas kohas.




Mis veel? Cool D uus plaat on hea! Mõnes kohas võtaks punkte maha, aga mõnes kohas viskaks jälle topelt, eriti mõnus lugu esimese laksuga oli "Friigid". Tsekkige üle!
Ja nüüd meie nädala küsimus! mida kuradit pidi tähendama järgnev mõtteavaldus, mis lisati ehh.ee foorumisse eile kell veerand kuus hommikul, alateema "üldse ehh" alla:
"Et naq ise eriti tegelt ei uuris kuis asi on aga kuidas see hetkel asi on ,et miks viimasel ajal, teevad nii uued tulijad, kui ka vanad tegijad... mingit sellist räppi, et "vennad teevad sellist räppi, et nad muudavad seda stiili, teistega samaks", kas on see mingi crew'i jama, või on see tõesti mingi muutus?(suurem, naq mitte alati?) ...
Loodame, et need kes ikka kuulavad ehhi oma värki, loodame et need oskavad küsimustele vastata...
Mõelge ja loosige poisid.
Tänud.(Me oleme viisakad(Sorry));
"

Äkki ma olen lihtsalt natuke liiga juhm, et selliseid diipe asju mõista?

3 kommentaari:

  1. "Ma ei tea, kes seda teeb, aga mitte keegi ei tee" haakub kuidagi kahtlaselt hästi tolle viimase tsiteeritud mõtteavaldusega. Tegu must be Linnar Priimägi koolkonna esindajaga ja et sellest aru saada, tuleb Kes-Kerakonna peol juua!

    VastaKustuta
  2. mulle meeldib sealt kõige rohkem 'läksin kiima'. meenutab kõige rohkem vanat cool d'd.

    VastaKustuta
  3. mulle tahes tahtmata meenutab see kõigepealt onu bellat :D

    VastaKustuta