reede, 8. jaanuar 2010

Kas Härris Potter on Härrison Fordi poeg?


Teeme aga väikese vahekokkuvõtte. Ma ei mäleta mis Lord oma eelmises postituses juba ära lubas, nii et andestage mulle kui mõni asi kordub.
Esiteks kõigile lugejatele head uut aastat! See aasta tuleb Öökülma aasta, sest ilmub meie esimene kauamängiv. Võin öelda, et esitluskuupäev on paika pandud ja töö käib viimaste lugude salvestuse, juba salvestatud lugude viimistlemise ja plaadikujunduse kallal.
Vahepeal olid pühad, mille jooksul sai vaadata klassikalisi jõulufilme ja söödud nõrkemiseni. Prints Zamundast ja Üksinda kodud (mis pärast seekordseid jõule on ka DVDna olemas) voolas telerist ja segunes mu taldrikupealsega üheks parimaks jõulutoiduks.
Pühade lõpuks sai vist liiga palju söödud, sest ilmselge tõestus selle kohta on, et ma otsustasin ära vaadata kõik ilmunud Härris Potteri filmid. Ega ma kaugele ei ole jõudnud, eile lõpetasin teise osa. Mis oli õrnalt parem kui esimene, aga ega kummaski pole žüšee juhtumiste või seikluste poolest eriti tiine. Ja teine osa tundus esimese koopia. Algas sellega kuidas Härrise võõrvanemad teda täiega kotivad ja siis Härris läheb kooli, kus toimub mingi sündmus, Härris lahendab selle, punapäisele jorsile visatakse ka veits respekti, kuna ta on üks vastik sabarakk ja jõlgub Härrisega igal pool kaasas. Muidu situb püksid täis kui mäekõrgused ämblikud koobastes nende poole roomavad. Ja Härris tundub kohati liiga julge või olukorra ohtlikkust mitte taipav. Või on ta lihtsalt pilves ja kõik ta ümber toimiv on hallutsinatsioon, sest ta vahib oma ilmetu näoga suurele ussile otsa ja jookseb viimasel hetkel minema, ennem kui uss peadpidi seina sööstab, kohta kus Härris hetk tagasi seisis. Tegu on ometi väikese poisiga. selles mõttes on punapea ka usutavam kui kivinägu Härris. Ma oleks ammu lolliks läind ja ennast vastu seina oimetuks jooksnud, et mitte tunda kuidas uss mu liikmeid ära rebib. Õnneks on Härrisel head sõbrad (režissöör ja statistid), kes ütlevad talle,et uss maandub sinna ja sa ole pai poiss ja astu kõrvale.....nüüd.Ai! duubel 2.
Ükspäev nägin AloTv-st sellist bändi nagu Duubel Pluss, mõtlesin, et me peaks ka Öökülmaga lavaliikumise paika panema ja väikse roboti Viski ja Sädeme vahele viskama.

Aga tegelik põhjus miks ma siia kirjutasin oli see ,et tra kus mõnele mehele tahaks öelda "Suck a bag of dicks!".

1 kommentaar:

  1. see on sticka ju:D

    muide, duubel+ tegi kunagi cool d'ga ka ühe loo. päris funky.

    VastaKustuta