kolmapäev, 10. märts 2010

Head uudised



Hea uudis nr.1 - kevad!

Ilmselt liiga vara hõiskan, hõlmad lahti veel väga ülbata ei saa, toomingad pole lõunast veel tagasi tulnud ja nurga taga prügikasti varjus roomab ilmselt ka seagripp veel ringi. Aga midagi on õhus tunda ja see midagi on hea!

Hea uudis nr. 2 - musjonks!

juba ainuüksi räpiskenes tõotab tulla produktiivne aasta, isegi kui pooled kõigist neist riliissidest, mis välja hõigatud, tõesti tulevad. Ja miks nad ei peaks tulema, ikka tulevad. Tulemata ei jää. Ise ootan juba väga Fast K esimest riliissi ning Põhjamaade teemat. Viimase loominguga oli huvitav lugu eelmisel Fonofoonia peol Gen-klubis - ei mäletagi millal viimati kuulasin lava ees kellegi varem kuulmata kraami ning igast sõnast nii selgelt aru sain. Ja ainult helimehele ma siinkohal propse ei viska, irm hoiab jätkuvalt taset! Okym, Palat, Noizmakaz... RLV Massive'i uus kogumik on samuti tööhoos ning tõotab tulla kõva vanakooli teema. Rakvere kahurvägi saab taas represenditud, kui keegi vahepeal unustas. Väikseks eelinfiks niipalju, et Öökülma lugusid sealt seoses vanakooli saundi tingimusele seekord ei leia, aga Napoleoniga nikerdasime ühe smoothima sülituse, mis sinna võibolla peale pannakse.

Hea uudis nr. 3 - möll.

kes möllu tahab tehku möllu! Kes mind ka möllul näha tahab, tulgu homme klubisse Maailm Tartus - seal teevad möllu Audioholic ja Käärkäsi, uus EP saab esitletud. Ise viskan kah mõned read meeste biitidele, ja kuna enamus raffast (kaasaarvatud Sina) loevad seda blogi siin peale peo toimumist, siis olen nagu isand käärkäpp ehhi foorumisse kirjutas - üllatusesineja. Raisk ma olen ikka müstiline vend!
Vähem müstikat a vähemalt sama palju möllu on kavas laupäeval Jõgeval, restoranis KOSMOS. Seal viskame laivi TMF'iga, plaati keerutavad DJ Urmas Lanto ja Udutuuker. Üllatusesineja on kevad, kes sel õhtul isiklikult kohale jõuab, rohkem inffi nt. TMF'i myspacest!

Hea uudis nr. 4 - ÖÖKÜLMA PLAAT TULEB. raisk. kes kannatab see kaua kuseb, kes plaati tahab, see enam väga palju kannatama ei pea!

tegelt ka ;)

3 kommentaari:

  1. see aasta tõotab tõesti produktiivne tulla. ainuüksi nädala aja jooksul on juba 5 muusikavideot välja tulnud.

    VastaKustuta
  2. aajee, ei lugenudki pärast pidu =)

    VastaKustuta
  3. Sa esined kõigist päevadest just laupäeval Jõgeval? Miks just sellel haruldasel päeval, mil mina siin ei ole?
    *rahulolematu pobin*

    Liisbet

    VastaKustuta