teisipäev, 6. aprill 2010

Kosmos kontrol


Vahepeal on palju vett keldrisse voolanud ja on aeg teha vahekokkuvõte toimunust.
Nüüdseks võib öelda, et plaadimaterjal on koos. 14 täispikka lugu, mida on vürtsitatud helidega elust enesest ja mille peale on puistatud sõrmeotsaga skitte ja vahepalasid, nagu pähklitega tuhksuhkrut. Kook on maitsev, kenasti läbiküpsenud.
Olgu veel öeldud, et plaadil teevad kaasa Lotte ansamblist Stella, Contra külast nimega Urvaste ja Fast K fresh from da boat that rocked.
Aga plaati veel ei saa. Jätkame Öökülma tava ja tahame oma kuulajale pakkuda oma plaadiga veidi enamat kui lihtsalt hea muusikaga ketast ja kõik see võtab aega. Praeguseks hetkeks juba üsna palju, kuid loodame ja arvame, et saadud tulem on ootamist väärt.
Viimase aja tempo on olnud meeletu. Vahepeal on tunne, et kosmos kontrollib elu. Sa teed asju, et kõike õigeks ajaks valmis jõuda, kuid siis tuleb ikka mingi sinult mitteolenev takistus teele või siis keeldub näiliselt planeetide reastumise tulemusena tehnika töötamast. Hea näide šokiteraapiast oli eelmisel nädalal, kui arvuti, kus kõik helifailid sees alustas päeva sinise ekraaniga. Windowsisse sisse ei saanud ja tõesti löök oli suur, et wtf, ega ometi jälle. Nagu vähe oleks see album tänu arvutite vigadele viibinud.
Tähelepanelikud lugejad mäletavad, et singli vahel lubasime albumit 2009 aasta sügiseks. Veidi foorumites uurides, hakkas hirm ja jõuetuse tunne süvenema, sest enamasti räägiti ühte ja sama asja - pane wini plaat sisse ja kliki repair. Õnneks sattusin aga ühte foorumisse, kust leidsin ka lahenduse. Põhjus oli loomulikult viirusetõrje uuenduses. Oleks ju pidanud kohe taipama, mitte päev läbi lahendust otsima.

Vahepeal on kevad tulema hakanud. Läbi aedade jooksevad voolikud, inimesed pumpavad keldritest vett välja. Moosi ja kartuleid saab ainult sukeldudes. Kui asja positiivset külge vaadata, siis koeral on nüüd oma bassein keset köögi põrandat. Hea lihtne koera pesta.

Tänaseks videolooks valisin kunagi ammustel aegadel tehtud video. Arvan, et läheb kenasti saabuva kevade ja plaadiga kokku.





2 kommentaari:

  1. SUUR ÜLES! VÄGA HEA PLAAT!

    VastaKustuta
  2. fresh from da boat that rocked? ei adu seda slängi. seleta lahti palun:D

    VastaKustuta