neljapäev, 15. aprill 2010

Poetry slam @ RLV teatrikohvik!

Väike teadaanne kõigile räpi/luulehuvilistele ning eriti neile, kes ise riime seavad! Seoses sellega, et käesolev aasta on kuulutatud lugemisaastaks, toimub üsna palju. Lühidalt päevakohaseimast:

Nimelt algab kolmapäeval, 21. aprillil kell 19 Rakvere teatrikohvikus Poetry Slami eelvoor.

Poetry Slam on meeleolukas luulevõistlus, kuhu on oodatud kõik - õpilastest eakateni -, kel aga tekste lauasahtlis või juba oma teoski välja antud. Luuletus võib rääkida loodusest, armastusest, näidata keele ilu või olla kriitiline, peamine, et tekst on enda loodud.

Õhtut juhib Päär Pärenson, üritusel esitletakse ka tunnustatud räppari Tommyboy esimest luulekogu "Aja kiri". Tagasisidet annab Rakvere teatri kirjamees Urmas Lennuk.

Tegu on võistlusega, reeglitest ja muust võib lugeda ka siit.

Teiste sõnaseadjate hulgas astub Rakvere eelvoorus järgmisel kolmapäeval üles, see kutt, kes praegu kirjutab. Esitusele tuleb kindlasti kraami ka kaks päeva hiljem samas lokatsioonis esitletavalt Öökülma plaadilt nii et olge kohal!

Kutsun siinkohal üles kõiki Lääne-Viru kandi tegelasi, kes leiavad, et nende riimidele sahtel kitsaks jääb. Lavale pääsemiseks on vajalik eelnev registreerimine, mille kohta info samuti siin.

Seni aga mis muud, kui nautige kevadet.. Kuprad kipra ja sagarad siledaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar