kolmapäev, 20. oktoober 2010

Seagripp Naintiin nainty faiv


Kuigi Terviseamet kinnitas, et uut ja hullemat gripiviirust sel hooajal tulemas ei ole, teatab eksperimentaal-räpipunt Öökülm, et Lotte Jürjendaliga koostöös valminud singel „Seagripp’95“ koos erinevate töötlustega loost on lõpuks valmis! Kuna oli väga raske ühte võitjat välja valida, jõudis võistluse kaudu plaadile lausa kuus (!) uut versiooni laulust!

Singli helipilt on sama kirju, kui selle ümbris ja reivib igast ilmakaarest. Oma versioonid esitavad Dzheimz, Gee, James What?, Onks, Mike Lowrey (uustulnukast dubstepi-traktor, kel aastaid 15!) ja Van Small Step (kelle debüütplaat „1“ nüüd samuti tasuta allalaetav http://www.lejalgenes.com/releases/?id=52 vahendusel). Kirsina tordil on Tallinna garage-rock bänd Embrö, mille liikmed otsustasid remixi asemel teha loost kaveri!

Tasuta digisingel on allalaetav aadressil http://www.lejalgenes.com/releases/?id=54. Toetushuvilistel on võimalus singel väikese tasu eest soetada http://muusika24.ee/Eesti/item/161192 vahendusel.

Soovitame kuulata ka Öökülma produtsendi Melkker värsket (12.10) külalismiksi Lejal'Nyte raadiosaatele aadressil http://www.lejalgenes.com/lejalnyte

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar