esmaspäev, 10. mai 2010

jeejee poisid ja tüdrukud! Viimased uudised on sellised, et mina pean hakkama nüüd erilise kiirusega tõmblema.. Plaadi väljastamine tähendas muuseas seda, et ülikooli seinad muutusid vahepeal üsna võõraks, aeg on aeg tasa teha!
Aeg, mis sa otsustad? maitea... Üle pika aja kummitab kõrvus mitte see imelik värk, mida kuskil maximas allahindluste kõrvale lastakse vaid miskit tõeliselt head. Checkige pikema ootamiseta üle FastK album 129 km. Põhjus lihtne - see on seda väärt.
Kes külastab tihedamalt ehhi lehekülge, see juba teab.. kuid teistele infoks - Big Tune Halli kodukal (siin) on natuke kraami, mis võib huvi pakkuda TMF'i kuulajatele!


Tartu volbrimöllul sai välja karjutud üks kuupäev.. nimelt 21. mai, kui Öökülma pidi olema näha ja kuulda klubis Plink Plonk. Myspacesse jõudsin ka juba infi üles panna, kuid kahjuks teatan nüüd, et seekord jääb pidu ära! Meist asi ei olene, kuid korraldajad ei saanud kahjuks kuupäevi joonde.. Selle asemel kirjutan siia mõned kuupäevad, mis on kindlamad:

22. mail esineb Öökülm Viljandis, klubis Puhas Kuld
28. mail võib meid näha Jõgeval, Jõgeva linnapäevade vabaõhuüritusel, umbes kellast 10 (õhtul)
11. juunil oleme Rakveres, linnapäevade raames, jällegi vabaõhu üritusel, kella kahest päeval (täpsustan veel kohta)
12. juunil annab Öökülm laivi Tallinnas, Patarei vangla ruumides toimuval reivil

ning juba täna õhtul tuunige ennast raadio kahe sagedusele, kuna Linnadzhungli saates (23 - 00) räägib Kozy juttu ei kellegi muu kui... jah ikka Öökülmaga!

Lisaks tahaksin tänada kõiki, kes senimaani meie värsket plaati on ostnud, kuulanud ja uuesti kuulanud! Teile me seda teemegi :)

1 kommentaar:

  1. no täiega tsill, et te Mulki tulete...respekt, mehed

    VastaKustuta