reede, 21. mai 2010

Terevisioon, pidu ja eurotsoon

Pidust ei saa üle ega ümber - juba homme on Öökülm Viljandis, klubis Puhas Kuld. Lisaks veel Def Räädu ja Van Small Step, kes esitleb oma uhiuut EP'd! Van Small Step on projekt, mis toodab bassist house'i, räpirahvale on kindlasti tuttav mees, kes selle aliase taga seisab ehk RLV vabastiili kunn Maxtract. Kui liita veel vana kala Kalvik, saame kokku peo, mida kahetsema ei pea - tulge kohale! Ja levitage sõna ka Feisbuukis, mul viskas kopa ette sellest asjast ja kustutasin konto ära...

Juba tuleval esmaspäeval, 24-ndal mail, tuleks kõigil Öökülma kuulajatel ärgata veidikene varem ning miks mitte teha ka väike hommikuvõimlemine. Öökülm teeb nimelt teleülesastumise riigikanalil saates Terevisioon!

Lõpetuseks pean tunnistama, et olen elanud mõnda aega vist totaalses infosulus. Vähemalt massimeedia pole minu meeli puudutanud. Paar päeva tagasi kuulsin Eesti eurolugu ja guess what - mulle igaljuhul väga meeldis. Meeldiv üllatus, arvestades, et enamus lugusid sellel võistlusel on ju reeglina röga ja läga ristsugutis. Lähematest naabritest veel nii palju, et Läti oma oli piinlik ka ilma helita telekast vaadata, kui subtiitrid all jooksid. Aga Leedu "Ida-Euroopa Funk" pani jala tatsuma küll - eriti koos videoga!
Nautige suve ja andke oma panus sääsegenotsiidi!

1 kommentaar: